ISPARTA / MERKEZ - Ülkü Ortaokulu

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda anma programı düzenlendi. İzindeyiz ATAM..

Kas

8 Kasım 2023 ÇArşamba günü saat 18.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yeni seçilen yönetkim kurulu üyelerine başarılar dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik ilimizdeki liseleri tanıtan bir bilgilendirme semineri verildi.

Milli eğitim ödül töreni,Türkiye derecesi yapan sporcularımız

LGS Sonuçlarımız

Haz

Küçükler Kızlar Kickboks Pointfighting branşında Tanem Ateşçi Türkiye 2.olmuştur

Artistik cimnastik Yıldız kızlar

TÜRKİYE 3.  sü OLMUŞLARDIR

May

Okulumuzda Teknoloji ve Tasarım  Dersi Özgün ürünümü tasarlıyorum konulu sergisi açıldı.

Nis

Okulumuz 6.sınıf öğrencileri okul dergisi hazırladılar.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü Düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü

7E sınıfı psikoeğitim programı  öğrenci oturumları

Okulumuz 6-f sınıfı okul dergisi hazırladılar.